Hooijer en Tuinman

Specialist in Gordijnen

in Kampen en omstreken!

Al ruim 40 jaar actief in het leveren en installeren van woningtextiel.

Neem contact op

Egger

EGGER is uw groothandel en specialist in gordijnstoffen. Ons stoffenassortiment is zeer divers in verschillende stijlen en motieven. EGGER is een van oorsprong Zwitsers bedrijf met een historie in stoffen van bijna 100 jaar. Onze collectie stoffen is bij uitstek geschikt voor vitrage, overgordijnen, in betweens, voile, sluiergordijnen en modelgordijnen. Daarnaast leveren wij valletjes, voeringen, verduisterende stoffen en brandvertragende gordijnen.

Vadain

Liefde voor je raam

Vadain brengt elk voor- en najaar een veelzijdige collectie gordijnstoffen, geïnspireerd op de laatste interieurtrends. Van deze prachtige stoffen maken wij in onze eigen ateliers de mooiste gordijnen en vouwgordijnen. Hou je van bruisende kleuren of juist meer van pastellen? Is je interieur landelijk of ga je voor design? Met ons uitgebreide assortiment kun je alle kanten op!

Vriesco

Vriesco

Wij werken uitsluitend met A-merk kwaliteiten van o.a.

Gelasta

Cotap

Interfloor

Vriesco

Vadain

Egger

Zonnelux

Eurogros

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Woonwinkel in Kampen

Hooijer en Tuinman is de specialist in vloer- en raambekleding en staat bekend als één van de meest veelzijdige leveranciers van laminaat, tapijt, vinyl, karpetten, PVC vloeren, gordijnen, inbetween, zonwering, vitrage aan zowel consumenten als bedrijven.

Openingstijden

De actuele openingstijden kunt u vinden op google. Hier houden wij onze openingstijden bij.