EGGER is uw groothandel en specialist in gordijnstoffen. Ons stoffenassortiment is zeer divers in verschillende stijlen en motieven. EGGER is een van oorsprong Zwitsers bedrijf met een historie in stoffen van bijna 100 jaar. Onze collectie stoffen is bij uitstek geschikt voor vitrage, overgordijnen, in betweens, voile, sluiergordijnen en modelgordijnen. Daarnaast leveren wij valletjes, voeringen, verduisterende stoffen en brandvertragende gordijnen.

 

Vitrage

Vitrage (of glasgordijn) is een dun gordijn dat is gemaakt van een transparante stof. Het grootste deel van het (zon)licht wordt doorgelaten en tevens verzacht.

Lees verder…

 

Overgordijnen

Overgordijnen zijn sfeerbepalend en zorgen voor harmonie van uw kamer. Tevens dempen ze het geluid in grotere ruimtes en weren ze licht en warmte waar nodig.

Lees verder…

 

 
 
 

Voering

Voeringen zijn een essentieel onderdeel van iedere stofbewerking. Het aanbod van Egger is met zorg samengesteld en is altijd snel leverbaar.

Lees verder…

 

Verduisterende stof

Verduisterende stof is ideaal licht- en warmtewerend. De stof is geschikt voor overgordijnen en bijvoorbeeld rolgordijnen.

Lees verder…

 

Brandvertragende gordijnen

Brandvertragende stoffen zijn geïmpregneerd met een brandwerend middel of zijn gemaakt van vlamvertragende garens (permanent, bijvoorbeeld Trevira CS).

Lees verder…