Hooijer en Tuinman

Specialist in Inbetween

in Kampen en omstreken!

Al ruim 40 jaar actief in het leveren en installeren van woningtextiel.

Neem contact op

Inbetween gordijnen zijn trendy, transparante gordijnen die tussen vitrages en overgordijnen in zitten. Ze zorgen voor privacy en filteren het buitenlicht terwijl ze nog wel lichtdoorlatend zijn. Waar we bij vitrages vaak een oubollig beeld hebben, zijn inbetweens heel eigentijds, mega sfeervol en geven ze karakter aan het interieur. Hier lees je alles over transparante gordijnen en hun (functionele) eigenschappen. Zo weet je precies of deze type gordijnen passen bij je wensen.

De eigenschappen van inbetweens op een rij

We zetten nog eens alle functionele eigenschappen en voordelen van inbetween gordijnen voor je op een rij: • ze zitten qua lichtdoorlatendheid tussen vitrages en overgordijnen in. • ze laten diffuus licht door en houden daardoor de kamer mooi licht overdag. • ze zorgen ervoor dat niemand goed bij je naar binnen kan kijken, maar jij kan wel goed zien wat er buiten gebeurt. • ze zijn erg populair door de ruime keuzemogelijkheden en trendy look. • ze zijn mooi met zowel plooi als met een wave confectie.

Wij werken uitsluitend met A-merk kwaliteiten van o.a.

Gelasta

Cotap

Interfloor

Vriesco

Vadain

Egger

Zonnelux

Eurogros

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Woonwinkel in Kampen

Hooijer en Tuinman is de specialist in vloer- en raambekleding en staat bekend als één van de meest veelzijdige leveranciers van laminaat, tapijt, vinyl, karpetten, PVC vloeren, gordijnen, inbetween, zonwering, vitrage aan zowel consumenten als bedrijven.

Openingstijden

De actuele openingstijden kunt u vinden op google. Hier houden wij onze openingstijden bij.