Hooijer en Tuinman

Specialist in Laminaat

in Kampen en omstreken!

Al ruim 30 jaar actief in het leveren en installeren van woningtextiel.

Afspraak maken

Ambiant

Laminaatvloeren van AMBIANT hebben een kunststof toplaag met een houtprint. Deze vloeren zijn in vele verschillende soorten verkrijgbaar. De voordelen van een laminaatvloer zijn: slijtvast, sterk, hygiënisch, bestand tegen de meeste vlekken, kleurecht en een laminaatvloer is eventueel door handige doe het zelvers makkelijk zelf te leggen. Een laminaatvloer is niet aan te raden voor vochtige ruimtes zoals badkamers.

Berry Alloc

Cotap is exclusief distributeur in Nederland van de Berry Alloc DPL laminaat collectie. BerryAlloc® onderscheidt zich door een superieure kwaliteit, creativiteit en innovatieve ontwikkelingen in laminaatvloeren. Dit zie je onder andere terug in de extra brede, lange of dikke planken. Het is een betrouwbare leverancier met een uitgebreide research afdeling en onbetwist mede marktleider op het gebied van laminaat.

Wij werken uitsluitend met A-merk kwaliteiten van o.a.

Gelasta

Cotap

Interfloor

Vriesco

Vadain

Egger

Zonnelux

Eurogros

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Woonwinkel in Kampen

Hooijer en Tuinman is de specialist in vloer- en raambekleding en staat bekend als één van de meest veelzijdige leveranciers van laminaat, tapijt, vinyl, karpetten, PVC vloeren, gordijnen, inbetween, zonwering, vitrage aan zowel consumenten als bedrijven.

Vloeren

Laminaat
Tapijt
Vinyl
Karpetten
PVC vloeren

Raambekleding

Gordijnen
Inbetween
Zonwering
Vitrage

Openingstijden

De actuele openingstijden kunt u vinden op google. Hier houden wij onze openingstijden bij.

Contact

038 332 5350

Oudestraat 209
8261 CM Kampen