Hooijer en Tuinman

Specialist in Zonwering

in Kampen en omstreken!

Al ruim 40 jaar actief in het leveren en installeren van woningtextiel.

Neem contact op

Duette

Duette® gordijnen zijn de raamdecoratie waar decoratief, functioneel en energiebesparend perfect samen gaan. Een Duette® gordijn bestaat uit twee geplisseerde stoffen, waardoor de koorden niet of nauwelijks zichtbaar zijn. Dat zorgt voor een strak geheel.

Plissé

Plisségordijnen op maat komen helemaal tot hun recht in jouw interieur. Het is een veelzijdig, decoratief, trendy en functioneel raamdecoratie product. Geschikt voor iedere raamvorm. Een plissé bestaat uit één laag gevouwen stof, die zich als een harmonica opvouwt als deze wordt opgetrokken. Zonnelux heeft plisségordijnen met plooibreedtes van 20 mm en 32 mm.

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn de ideale raamdecoratie voor iedere woonstijl. Door de veel verschillende kleuren en motieven passen ze in elk interieur. Kies je voor een luxueuze of juist een minimalistische afwerking?

Horren

Frisse lucht en ventilatie is in iedere ruimte belangrijk, bovendien wil je optimaal kunnen genieten van natuurlijk daglicht in het huis. De horren van Zonnelux zijn een effectieve oplossing. Ze worden op maat gemaakt en zijn vrijwel onzichtbaar.

Horizontale jaloezieën

Aluminium jaloezieën

Ben je op zoek naar raamdecoratie die het licht prachtig filtert, maar waarbij je ook voldoende privacy hebt? Zoek niet verder en laat je verrassen door aluminium jaloezieën op maat.

Houten jaloezieën

Houten jaloezieën filteren het licht op een karakteristieke manier. Het is een populaire raamdecoratie waarbij de lichtinval en privacy perfect te reguleren is door de lamellen te kantelen. Creëer sfeer in je interieur met indrukwekkende jaloezieën.

Wij werken uitsluitend met A-merk kwaliteiten van o.a.

Gelasta

Cotap

Interfloor

Vriesco

Vadain

Egger

Zonnelux

Eurogros

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Woonwinkel in Kampen

Hooijer en Tuinman is de specialist in vloer- en raambekleding en staat bekend als één van de meest veelzijdige leveranciers van laminaat, tapijt, vinyl, karpetten, PVC vloeren, gordijnen, inbetween, zonwering, vitrage aan zowel consumenten als bedrijven.

Openingstijden

De actuele openingstijden kunt u vinden op google. Hier houden wij onze openingstijden bij.